Ferielejligheder i Kargicak

Her på siden kan du holde dig opdateret på vores seneste nyheder og opdateringer omkring ferielejlighederne i Kargicak. Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at henvende dig til os. 

Om lejlighederne i smukke Kargicak

Her på siden opdaterer vi løbende med spændende nyt omkring vores ferielejligheder i Alanya, Tyrkiet.

Velkommen til Hill Side. Hos Forening for Ferieboliger i Tyrkiet har vi en bred vifte lækre ferielejligheder.

Vores bebyggelse består af 36 lejligheder fordelt på 6 forskellige blokke. I alt er der 12 penthouse lejligheder og 24 almindelige lejligheder.

Lejlighederne har skønne fællesområder, swimmingpool, tennisbaner og garageanlæg for dem med penthouselejligheder.
Dertil er der en gæstebolig, der kan lejes mod forudbestilling. 

At bo på i Hill Side i Kargicak, Alanya

Foretag ikke ændringer på nogen måde, på fællesarealerne uden forudgående skriftlig tilladelse fra bestyrelsen. Ejere er ansvarlige for opførsel og oprydning af deres inviterede og gæster på fællesarealerne. 10 km zone nær lejlighederne.

Fællesarealerne, tennisbaner og swimmingpool er tilgængelige for ejere af en ferielejlighed. Der er tilmed garageanlæg for personer, der ejer en penthouse.

Hills Side i Kargicak, Alanya ligger i foden af GoldCity på bjergskråning. Her vil du opleve panoramaudsigt ud over mahmutlar, Borgen inde i Alanya samt Middelhavet.

Baglandet bag Hill Side er et naturskønt område med mulighed for hiking, cykelture, gåture, løbeture og meget andet. Ca. 10 minutter væk i bil kan du komme til skønne strande med strandpromenade, hvis man ønsker lange dage i solen. Her er der også nye strandrestauranter og liggestole til fri afbenyttelse.

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at henvende dig til os. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan drøfte dine spørgsmål.