Kargicak, Alanya

Her på siden kan du læse mere om området Kargicak i Alanya – Tyrkiets solrige sydkyst, som er området, hvor ferielejlighederne er beliggende. Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at henvende dig til os. 

Feriebolig på Tyrkiets solrige sydkyst

Her på siden opdaterer vi løbende med spændende nyt omkring området, for dig med feriebolig på Tyrkiets solrige sydkyst.

Hills Side i Kargicak, Alanya ligger i foden af GoldCity på bjergskråning. Her vil du opleve panoramaudsigt ud over mahmutlar, Borgen inde i Alanya samt Middelhavet.

Baglandet bag Hill Side er et naturskønt område med mulighed for hiking, cykelture, gåture, løbeture og meget andet.

Ca. 10 minutter væk i bil kan du komme til skønne strande med strandpromenade, hvis man ønsker lange dage i solen. Her er der også nye strandrestauranter og liggestole til fri afbenyttelse. 

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at henvende dig. 

Praktiske informationer

1 Tyrkisk lira svarer til
0,41 Dansk krone. Det er også muligt at betale med Euro. Ofte er det bedst at betale med Tyrkiske Lira, de det som regel er den måde du sikrer, at du får det billigst og til den rigtige pris.

Den tidszone som Tyrkiet er i, er Further-eastern European Time (UTC+3). Fra Danmark svarer det til, at tidsforskellen mellem Danmark og Tyrkiet er 1 time. 

Det eneste officielle sprog i Tyrkiet er tyrkisk. Der er dog også grupper i landet, som taler andre sprog, bl. a. kurdisk, arabisk, aserbajdsjansk og georgisk. 

Solsikre Alanya på Tyrkiets sydlige kyst byder på et skønt middelhavsklima med herlige varme og vandtemperaturer. Det er omkring 26-28 grader til midten af oktober. Alanyas to strande, Kleopatra Beach og Øst-stranden, er populær på de varme juli og august dage, hvor temperaturerne kan nå helt op til 30-35 grader i luften.

Danske statsborgere kan indrejse i Tyrkiet og opholde sig i landet i op til 90 dage inden for en 180-dages periode uden visum. Husk at dit pas skal være gyldigt mindst 150 dage fra den dag, du indrejser – ellers vil du blive afvist ved indrejsen. 
Læs mere her.

Når du rejser til Tyrkiet er det vigtigt at du køber en privat rejseforsikring. Du er nemlig ikke dækket af hverken dit gule- eller blå sygesikringskort. Det betyder at du selv kommer til at betale for behandling hvis du bliver syg eller kommer til skade. Læs mere her.

Feriebolig på Tyrkiets solrige sydkyst
Feriebolig på Tyrkiets solrige sydkyst

Attraktioner og oplevelser i Alanya

Nedenfor har du mulighed for at læse mere om de spændende attraktioner og gode oplevelser, som du har mulighed for at opleve i Alanya. Har du nogle spørgsmål til os, er du velkommen til at henvende dig. Med feriebolig på Tyrkiets solrige sydkyst er attraktionerne og oplevelserne mange.

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at henvende dig til os. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan drøfte dine spørgsmål.